Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo GT

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo GT

Здравейте, огледал съм се да си взема Alfa GT 2004-2005 година, 1.9 дизел или 2.0 бензин. Има ли някой мнение за колата или нещо, което трябва да ме притеснява. Също някой има ли наблюдения какви са им цените втора ръка в Италия? Има ли сайт подобен на mobile.de, където мога да се ориентирам?

Това си е чисто нова кола....меко казано се нарича втора употреба, но теоритично да..... Ето една оферта направо от България:
    Alfa GT 1.9 JTD 16 V

Цена: 39 900 лв с ДДС
    Цена като нов: 56 000
    Двигател: дизелов
    Ниво на оборудване: Progression
    Първа регистрация: 07.2005 г.
    Пробег: 55 000
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

цъкни тук http://www.autoscout24.it/List.aspx?vis ... ice&zipc=I
      Успех и късмет
      Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
      Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
      Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
      sigpic

Comment

бих те посъветвал да си вземеш бензина
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
          Прибързан съвет
          Fiat Punto 1.9 JTD
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          sigpic

Comment

И аз съм за дизелчето! Върви много, харчи малко, а един хубав чип те прай близо 200кончета. Е от тва по хубаво?
            156 V6 turbo

Comment

И една съвсем прясна оферта за GT-JTD 16V внос от Швейцария с първа регистрация-2005год.,пробег-52000км,изпълнение-DISTINCTIVE+ 18" джанти и пружини "Eibah" за ТОП-ЦЕНА от 29000 лв(за коледен подарък).Иначе сайтове много и няма лоша кола на снимка,а да не говорим за фалшивите и некоректни обяви в тях.Пробвай и успех!

Comment

Относно бензина ... клуба си има член с една и най-добре той да каже ... да си вземеш дизела
                Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Според мен ще бъде най-добре да си я вземеш чисто нова.Внасяш си колкото пари си заделил и останалите на един 3 годишен лизинг няма да ги усетиш,като се има в предвид твоя предполагаем стандарт.
                  Нова е тази кола,която си я купиш от магазина.Защото не знаеш какво е правил за тези 2-3 години предишния собственик.
                  Поне аз мисля така де
                  156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от zabolokor
                    Според мен ще бъде най-добре да си я вземеш чисто нова.Внасяш си колкото пари си заделил и останалите на един 3 годишен лизинг няма да ги усетиш,като се има в предвид твоя предполагаем стандарт.
                    Нова е тази кола,която си я купиш от магазина.Защото не знаеш какво е правил за тези 2-3 години предишния собственик.
                    Поне аз мисля така де
                    GT-to e хубаво и втора ръка, ама колегата е прав от новото по-хубаво НЕМА!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Новото е най-истинско,но и цената от 58000+лв е много истинска за нашего брата- с големите заплати та да плаща лизинги,заеми,парно,горива и т.н. Хубаво,но май за други хора по на Запад от нас,за които вноските са като при нас такива, ама за GSM апарат. Те това е!

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
                        тъкмо и акциз на дървавата да платиш,че малко и даваме освен ако н еизбереш 1.8 140 коня
                        147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Working...
                        X